Handelsbetingelser for køber

Herunder kan du læse hvilke rettigheder du har som køber, når du køber genbrugsvarer i Sparloppan. Købelovens gældende bestemmelser, træder automatisk i kraft, når du køber nye varer. Læs mere om købeloven HER.  Købeloven indeholder grundlæggende principper, som giver forbrugeren og virksomheden visse rettigheder og pligter. Reglerne beskytter forbrugeren ved køb af varer.

1. Fortrydelsesret og reklamation

  1. Alle solgte kommissionsvarer er uden returret.
  2. Ved eventuelle krav fra køber af en vare, fx at varen er en kopivare, varen er defekt eller varen har skjulte fejl/mangler, kan varen blive taget retur og salget blive tilbageført og modregnet i standlejers salg.
  3. Alle varer kan fortrydes og returneres hvis varen endnu ikke har forladt butikken.
  4. Alle købte Varer er handlet mellem Standlejer og køber af Varen. Reklamation og fortrydelsesret er således Sparloppan uvedkommende.

2. Standlejer indstår for

2.1 at have fuld rådighed og ejendomsret til alle Varer, der sælges fra den lejede stand,

2.1.1 at Varerne ikke krænker tredjemands rettigheder, herunder immaterielle rettigheder,


2.1.2 at Standlejer Varer i øvrigt overholder til enhver tid gældende lovgivning.

2.2 Indeståelsen i pkt. 2.1 – 2.1.2 indebærer, at Standlejer indestår for at holde Sparloppan skadesløs for ethvert krav fra tredjemand eller offentlige myndigheder vedrørende de nævnte forhold.

3. Øvrige betingelser

You break it, you buy it:
Hvis en besøgende ved et uheld eller på anden vis, kommer til at ødelægge en standlejers vare, så opfordrer vi den besøgende til at købe varen, så standlejer ikke lider noget tab. Men det er til enhver tid standlejers ansvar, at udbyde sine vare til salg hos Sparloppan.

loppemarked_bornholm_kraemmermarked_cafe_genbrug